Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Søknadsperioden for breddegaver er over. For prosjektgaver kan du søke hele året.

Årets Ildsjel 2021 er kåret!

Eva Gallagher er Årets Ildsjel 2021 - Hadde ikke vært her om det ikke gav meg glede

SpareBankstiftelsen Ringerike har besluttet å dele ut en årlig pris til en frivillige ildsjeler som uegennyttig står på for at deres lag og forening skal lykkes i sin virksomhet. Prisen gis til enkeltpersoner som over tid har stått på for et lag eller en forening, eller personer som i et enkeltår har utøvd en særlig stor innsats.

Det er styret i SpareBankstiftelsen Ringerike som kårer årets ildsjel.

Om årets ildsjel uttaler styret følgende:

«Årets ildsjel har i flere tiår brukt utallige timer for at våre lokale fotballspillere skal få et best mulig tilbud for trening og trivsel. Hun stiller alltid opp med et smil om munnen. Hun har servert mat på fotballskoler til fotballspillere fra alle distriktets klubber. Hun har sørget for lovende, men sultne unge fotballspillere har fått mat i magen mellom trening og lekselesing på klubbhuset når de har deltatt på HBK Akademiet. 

Hun har stekt tusenvis av vafler på cuper og kamper, servert publikum, spillere og ledere fra gjestende klubber mat og drikke på middags-vip og pølse-VIP og ikke minst disket opp med gode retter på klubbens pensjonisttreff!

Eva Gallagher setter alltid andre foran seg selv. Den energiske og alltid blide Eva sier aldri nei og har en egen evne til å få alle andre med seg.

Om det er en ung liten gutt eller jente, fotballproff fra utlandet, eller en hobbyspiller, direktør eller arbeider, alle blir sett og er like viktige for Eva.

Det er ikke bare fotballen som har fått nyte godt av Evas engasjement. Også Ringerike Ishockeyklubb har fått dra nytte av Evas fantastiske innsats over mange år.

Og som det ikke var nok, når storsamfunnet trengte frivillige i forbindelse med vaksinering nå under pandemien, jo der meldte selvfølgelig Eva seg som frivillig!

Eva Gallagher er nominert av styret i Hønefoss Ballklubb.»

Prisen består av: 

  1. Et diplom i form av et trykk fra Thomas Klevjer
  2. En personlig gave på 10 000 kroner
  3. 100 000 kr til Hønefoss Ballklubb

 

Prisen deles ut av daglig leder i SpareBankstiftelsen Ringerike Kjell Baug.